Škratek Prijateljček

Uči uporabe lepih besed, spodbuja strpnost in prijateljstvo

Škratek Prijateljček je najprijaznejši škrat na vsem svetu. Hodi naokoli in uči: » Hvala, prosim, dober dan so besede za vsak dan. Prosim, izvoli, rad te imam pa ni koli nisi sam.«  Škratek Prijateljček  zelo rad priskoči na pomoč in pomaga rešIti male in velike zagate. Nekega dne zasliši jok, ki ga pripelje do škratke Cvetke.  Cvetka mu zaupa, kako se njen bratec škrat Tinko grdo obnaša. Škratek Prijateljček pripravi načrt, kako bosta škratka Tinka naučila lepega vedenja. Tinku obljubi največji zaklad,  kar Tinka navduši, da opravi prav vse škratkove naloge o lepem vedenju.  Tinko se na koncu razveseli največjega zaklada

Ali veste kaj je največji zaklad? Lepo vabljeni na predstavo, kjer spoznamo kako pomembno je, da smo drug do drugega prijazni, uporabljamo lepe besede, znamo reči oprosti in se imamo radi.

Posebnosti predstave: Po mnenju mnogih ena izmed naših najboljših predstav, v kateri se prepozna marsikateri otrok in tudi starš. Predstava ima zelo globoko in lepo sporočilo. Še vedno pa ohranja dinamičnost, interaktivnost pa tudi zabave, smeha in plesa ne manjka. 

Več informacij in cenik
show blocks helper

Kategorije -

Pravljični liki -

  • Prikaži več

Tema -

  • Prikaži več

Primerna starost -

  • Prikaži več

Trajanje -

  • Prikaži več
preloader