O nas
O nas
O nas

Smo gledališče, ki navduši otroke s svojimi interaktivnimi predstavami, animatorji, polni energije in vedno novih idej, pravljični liki, ki vstopajo v otroški svet, ustvarjalci, ki razvijamo inovativne delavnice, improvizatorji, ki se znajdemo v nenavadnih situacijah, učitelji, ki v šolah in vrtcih otroke učimo strpnosti in prijateljstva, svetovalci pri razvoju novih projektov, športniki, glasbeniki, predvsem pa veliki ljubitelji svojega dela.

Zavod Enostavno Prijatelji (ZEP) sta ustanovila Uroš Lavrič in Senta Lavrič, 4. avgusta 2008, z namenom razvoja in izvedbe kvalitetnih aktivnosti za otroke, mladostnike in starše.

V letih delovanja smo preko druženj z otroki in s pomočjo nepogrešljivih sodelavcev (igralcev, animatorjev, ustvarjalcev, plesalcev in pedagogov) razvili številne nove programe, ki jih izvajamo v vrtcih, šolah, na prireditvah, festivalih in v podjetjih.

Z nasmehom vsak dan. 🙂

Naša vizija: 
Smo ena izmed vodilnih organizacij na področju uprizarjanja gledaliških predstav za otroke ter sodelujemo s priznanimi domačimi in tujimi ustvarjalci. Izobražujemo mlade za gledališko igro, vodenje skupin otrok in zabavo. V šolah in vrtcih izvajamo brezplačne preventivne programe na področju strpnosti, prijateljstva in medsebojnega povezovanja. Izdajamo knjižna gradiva in produciramo kvalitetno glasbo za otroke. 

show blocks helper

Kategorije -

Pravljični liki -

  • Prikaži več

Tema -

  • Prikaži več

Primerna starost -

  • Prikaži več

Trajanje -

  • Prikaži več
preloader