tematske-zabave-in-dogodki1

Otroški Živ Žavi in tematske zabave

So zabave primerne za veliko število otrok na prireditvah v v šolah, vrtcih, festivalih, podjetjih, trgovskih centrih... Tematske zabave otroke aktivno vključijo v progam s pomočjo glasbe, plesa, smešnic, zabavnih iger, čarovnij,...ki so smiselno povezane v zaključeno zgodbo. Na tematskih zabavah nastopijo energije polni pravljični liki.

 • Eko zabave in animacije

  eko-zabave2

  Eko zabave in animacije

  Živimo na čudovitem modrem planetu. Naloga naše generacije je, da skrbimo za naš planet, da ostane čist, svetel in lep. Zato Zavod Enostavno Prijatelji aktivno sodeluje v programih namenjenih okoljski vzgoji, kot so: Modri Jan, Ekozaobljuba. V sklopu programov pripravljamo poučne in zabavne eko animacije, kjer se otroci preko igre, plesa in gledaliških aktivnosti učijo skrbi za naravo.

  Števec prispevkov:
  3
 • Živ žav s pravljičnimi liki

  pravljicni-junak2

  Živ žav s pravljični liki

  Pravljični liki iz Zavoda Enostavno Prijatelji igrajo v gledaliških predstavah, povezujejo otroške prireditve, plešejo, rajajo, pripovedujejo zgodbe, čarajo ... So lepi, navihani, smešni, nerodni, pogumni, polni nenadnih domislic in zelo prilagodljivi. Organizirate prireditev ali zabavo? Zelo veseli bodo vašega povabila.


  zivzav

  Števec prispevkov:
  30
 • Pustne zabave

  pustne-zabave2

  Pustne zabave

  Velika pojedina krofov, kurenti, rajanje v pustnih maskah… Tako tudi naši pravljični junaki že težko pričakujejo pustni čas, da bodo z vami rajali in se zabavali. Pustne zabave vodijo navihani in energije polni pravljični liki, ki otroke skozi animacijo popeljejo do plesa, pustnih iger, jim razkrijejo nenavadne skrivnosti in se ob tem skupaj z otroki neizmerno zabavajo.

  Števec prispevkov:
  5
 • Zabave iz koščkov sveta

  zabave-iz-sveta2

  Zabave iz koščkov sveta

  Prav vsak košček je edinstven, tako so si tudi potovanja po svetu zelo različna. Potujte z nami in preko zabavnih iger, glasbe, plesa in ustvarjanja - skupaj spoznajmo in odkrivajmo zaklade sveta.

  Števec prispevkov:
  5
 • Zabave za noč čarovnic

  halloween2

  Zabave za noč čarovnic

  V čarobnem mestu stoji stari Grad. V starem gradu kar mrgoli čarovnikov in čarovnic, ki kuhajo uroke za lepo vreme, srečo, veselje. Pridi in se jim pridruži na pravi čarovniški zabavi. Naučili se bomo pravih čarobnih besed, letenja na metlah, čarovniških plesov in pravih čarovnij. Za noč čarovnic HELLOWEEN pa čarovnik Uršulin pripravlja nepozabne gledališke predstave s glasbo in plesom.

  Števec prispevkov:
  1
 • Velikonočni dogodki

  velikonocni2

  Velikonočni dogodki

  Ko tiho, a vztrajno cvetlice lezejo na plano in nas iz zimskega spanja nežno zbuja prvo pomladansko sonce se z nami prebudi tudi velikonočni zajček! ... Veselimo se Velike noči, za zabavo, ples in veselje pa velikonočni zajček poskrbi. Zabava traja od 1,5h do 2h. V tem času se otroci zabavajo in z velikonočnim zajčkom odhitijo v svet zabave, smešnih iger, plesa in smeha.

  Števec prispevkov:
  4
Oblikovanje in kreativa: Vesna Turk | Izdelava spletnih strani: Intinet | Copyright © Zavod Enostavno Prijatelji, 2013