Petjin kolesarski izlet - Petja's Cycling Trip

(Poučna, zabavna in smešna predstava, ki otroke uči o varnosti v cestnem prometu)

petjin-kolesarski-izlet

Petja, navihana in zabavna prvošolka, se zbudi v prečudovito sobotno jutro. Medtem ko starša skočita na tržnico, se ji porodi čudovita zamisel - odpravi se na kolesarski izlet, da bi za mamico nabrala rožice.
Na drugi strani mesta se v službo odpravlja prijazen policist Srečko, ki skrbi za varen potek prometa. Zlošči prometne znake, opravi obhod in otroke nauči policijskega plesa. Za policista Srečka bi bil to še en navaden dan, če ne bi v tem trenutku zagledal otroka, ki namesto rožic nabira prometne znake. Ja, Petjo bi lahko poslal v zapor, toda Srečko je drugačen policist.

 

Petja, a naughty and funny first grade pupil, wakes up to a lovely sunny morning. While her parents go to the market, she comes up with a great idea. She decides to go cycling to pick some flowers for her mother. On the other side of town a friendly policeman called Lucky, who assures traffic safety, is going off to work. He polishes traffic signs, goes on patrol and teaches children how to dance the policeman dance. This would be just another ordinary day in the life of policeman Lucky if he didn't catch sight of a girl picking traffic signs instead of flowers. Well, yes, he could send Petja to prison, but Lucky is not that kind of policeman.

 

Trajanje: 35–40 minut
Za otroke stare: od 3 do 11 let
Igrata:
Uroš Lavrič (policist Srečko) in Senta Lavrič (Petja)
Scenografija in kostumi:
Mateja Jelen, Lara Loboda in Uroš Lavrič
Produkcija:
Zavod Enostavno Prijatelji

Duration: 35-40 minutes
Appropriate for children aged: 3 to 11 years
Acting: Uroš Lavrič (policeman Lucky) and Senta Lavrič (Petja)
Scenography and costumes: Mateja Jelen, Lara Loboda and Uroš Lavrič
Production: Zavod Enostavno Prijatelji

 

Otroške predstave

salca

Oblikovanje in kreativa: Vesna Turk | Izdelava spletnih strani: Intinet | Copyright © Zavod Enostavno Prijatelji, 2013