Gledališke predstave po Sloveniji 2018

 

Galerija slik iz predstav ...

 

 

 

FEBRUAR 2018

 

 

PINGO POTUJE NA SEVERNI POL

Pingo

28. 2. OB 17.00, KULTURNO REKREACIJSKI CENTER HRASTNIK

Pingo je največja zvezda južnega pola, saj je najboljši plesalec »Pingo plesa«. Njegova največja želja je, da bi odpotoval na drugi konec sveta in postal zvezda tudi na severnem polu. Čeprav mu vsi govorijo, da to ni mogoče, Pingo ne neha sanjati. Nato pa nekega dne ledena ploskev na južni pol prinese Eskima Intija. Izgubljen na južnem polu spozna novega prijatelja. Skupaj se odpravita na pustolovščino »potovanje na severni pol«.

 

 

 

 

PUTKA ZDRAVKA IN ZAJČEK SLADKO

putka zdravko

25. 2. OB 11.00, DOM KULTURE RUŠE

Se sprašujete, kako bi otrokom dopovedali, da preveč sladkarij povzroča težave z zdravjem? Putka Zdravka, na ekološki kmetiji živeča in z vsemi naravnimi rešitvami oborožena, vam pri tem lahko pomaga.

Njeno pomoč potrebuje tudi Zajček Sladko, ki mu namesto korenčka, fižola in zelja po glavi rojijo le sladkarije. Da bi pričaral 1000 lizik, potrebuje naraven kalcij. »A le kje dobiti naraven kalcij?« se sprašuje ... Zajček Sladko zato na pomoč pokliče Putko Zdravko. A še preden mu uspe dobiti kalcij, se zgodi nepričakovan preobrat.

 

 

 

PIKA NOGAVIČKA IN GUSAR VAL - POTOVANJE NA OTOK ZAKLADOV

pika-in-gusar-potujeta-1

17. 2. OB 10.00, KULTURNI DOM VRANSKO

Pogumngusarski kapitan Val je našel strgan starodavni zemljevid, ki vodi do otoka zakladov. V pristanišču vkrca posadko in skupaj odpotujejo na otok Taka Tuka misleč, da jih na otoku čaka Zamorski kralj, ki ima manjkajoči del zemljevida. Na veliko presenečenje vseh pa ga pričaka najbolj zabavna, najmočnejša in vseh ukan polna Pika Nogavička. Ne samo da Pika prelisiči kapitana, celo njegovo ladjo si sposodi in z otroki odpluje na otok Čunga Lunga. A tudi gusar Val, vajen morja in ukan, ima svoj skrivni načrt.

 

 

 

 

INDIJANSKA SKRIVNOST

pokahontas-in-sokol-2

10. 2. OB 10.00, MENGEŠ - PRED ŠPAS TEATROM

Indijanska princesa Tisa otroke odpelje v skrivnostni svet Indijancev. Predstavi jim indijanske predmete, jih nauči indijanskega plesa in jim zaupa skrivnost. Te dni se tod mimo potika pravi indijanski poglavar Črni Sokol. Otroci ga skušajo priklicati s posebnim indijanskim pozdravom. Neverjetno - pravi indijanski poglavar res pride. A preden se začne zabava z bobni, plesom in lovljenjem bizona, je potrebno poiskati skrinjo vseh jezikov.

 

 

 

 

PETJIN KOLESARSKI IZLET

petjin-kolesarski-izlet

4. 2. OB 17.00, KULTURNI DOM ČRNOMELJ

Petja, navihana in zabavna prvošolka, se zbudi v prečudovito sobotno jutro. Medtem ko starša skočita na tržnico, se ji porodi čudovita zamisel, odpravi se na kolesarski izlet, da bi za mamico nabrala rožice. Na drugi strani mesta se v službo odpravlja prijazen policist Srečko, ki skrbi za varen potek prometa. Zlošči prometne znake, opravi obhod in otroke nauči policijskega plesa. Za policista Srečka bi bil to še en navaden dan, če ne bi v tem trenutku zagledal otroka, ki namesto rožic nabira prometne znake. Ja, Petjo bi lahko poslal v zapor, toda Srečko je drugačen policist.

 

 

 

 

Aktualni programi

Agencija prijatelji

salca

Oblikovanje in kreativa: Vesna Turk | Izdelava spletnih strani: Intinet | Copyright © Zavod Enostavno Prijatelji, 2013