Pikin otroški abonma - ODPOVEDANO

 

OPOZORILO: Predstave so zaradi premajhnega števila udeležencev žal odpovedane. Upamo, da se vidimo ob drugi priložnosti.

 

Dobrodošli na zabavnih in poučnih otroških predstavah. Pika se vrača nazaj in smo za vas pripravili Pikin otroški abonma, ki obsega 7 predstav in poteka od septembra 2018 do marca 2019. Pridružite se nam na kateri predstavi ali pa kar na celem abonmaju. Vabljeni!

 

 

 

PIKA V ČAROVNIŠKI ŠOLI

 

pika piše

 

30. SEPTEMBER ob 11.00, SVETOVNA KAVARNA SPUTNIK V LJUBLJANI  

Pika gre v šolo, a že prvi šolski dan ugotovi, da v njej ni tako zabavno, kot sta ji govorila Tomaž in Anica. Zato se odloči narediti svojo šolo v vili Čira Čara, najbolj zabavno šolo na svetu, kjer se bo plesalo, zganjalo norčije, peklo slastne palačinke in strašilo duhove. Takoj naslednji dan pa se skupaj z otroki odpravi v čarovniško šolo k čarovniku Uršolinu.

Več info ...

 

 

 

INDIJANSKA SKRIVNOST

 

thumb Indijanska skrivnost

 

21. OKTOBER ob 11.00, SVETOVNA KAVARNA SPUTNIK V LJUBLJANI  

Indijanci bodo za vas pripravili vrsto zanmivih aktivnosti. Preizkusili se boste lahko v igranju na indijanske bobne, pokukali v velikanski tipi, zaplesali okoli ognja, si izdelali svojo perjanico in se poslikali z bojnimi barvami.

Predstava poteka v sklopu Pikinega otroškega abonmaja, vstopnice pa na voljo tudi izven abonmaja.

 

 

 

 

PUTKA ZDRAVKA IN ZAJČEK SLADKO

 

thumb putka zdravko

 

25. NOVEMBER ob 11.00, SVETOVNA KAVARNA SPUTNIK V LJUBLJANI  

Se sprašujete, kako bi otrokom dopovedali, da preveč sladkarij povzroča težave z zdravjem? Če je temu tako, vam predlagamo, da k sebi povabite Putko Zdravko. Na ekološki kmetiji živeča in z vsemi naravnimi rešitvami oborožena vam pri tem lahko pomaga.

Njeno pomoč potrebuje tudi Zajček Sladko, ki mu namesto korenčka, fižola in zelja, po glavi rojijo le sladkarije. Da bi pričaral 1000 lizik, potrebuje naraven kalcij. »A le kje dobiti naraven kalcij?« se sprašuje ... Zajček Sladko zato na pomoč pokliče Putko Zdravko. A še preden mu uspe dobiti kalcij, se zgodi nepričakovan preobrat ...

 

 

SKRITI ZAKLAD

 

thumb skriti zaklad

 

30. DECEMBER ob 11.00, SVETOVNA KAVARNA SPUTNIK V LJUBLJANI  

Pravljična Vila otrokom pripoveduje pravljico o škratu Nagajivčku. A ko obrne prvi list, iz knjige skoči škrat, ki ne pusti, da Vila bere pravljice, saj trdi, da so pravljice dolgočasne. Ko pa začne škratek Nagajivček nagovarjati otroke k delanju neumnosti, Vila prevzame stvari v svoje roke in v pravljično deželo skrije poseben zaklad, ki škratka Nagajivčka za vedno spremeni.

Aktualni programi

Agencija prijatelji

salca

Oblikovanje in kreativa: Vesna Turk | Izdelava spletnih strani: Intinet | Copyright © Zavod Enostavno Prijatelji, 2013