Gledališke predstave po Sloveniji

 

 

APRIL 2019

 

PUTKA ZDRAVKA IN ZAJČEK SLADKO

 

thumb putka zdravko

20. APRIL ob 11.00, LJUBLJANA

Se sprašujete, kako bi otrokom dopovedali, da preveč sladkarij povzroča težave z zdravjem? Putka Zdravka, ki živi na ekološki kmetiji in je z vsemi naravnimi rešitvami oborožena, vam pri tem lahko pomaga. Njeno pomoč potrebuje tudi Zajček Sladko, ki mu namesto korenčka, fižola in zelja po glavi rojijo le sladkarije. Da bi pričaral 1000 lizik, potrebuje naraven kalcij. »A le kje dobiti naraven kalcij?« se sprašuje ... Zajček Sladko zato na pomoč pokliče Putko Zdravko. A še preden mu uspe dobiti kalcij, se zgodi nepričakovan preobrat.

 

 

 

 

 

MAJ 2019

 

PRINCESA ZALA POSTANE ŽABA

 

rok-in-zala

19. MAJ ob 11.00, LJUBLJANA

Princeso Zalo čaka najlepši dan v življenju, poročni dan. Vsi so veseli, le princesa Zala je žalostna, saj se mora poročiti s princem, ki ga ne ljubi. Princesa si iz obupa zaželi, da bi raje postala grda žaba, kot pa da bi se poročila z grdim princem. S tem prebudi starodaven urok in reši jo lahko le prava ljubezen.

 

 

 

 

V KNJIGI SKRIT ZAKLAD

 

thumb skriti zaklad

25. MAJ ob .00, LOGATEC

V deželi pravljic gre vse narobe, saj je v deželo prišel falot, da mu ni para. To je Tinko Pobalinko, ki že več let ni dobil nobenega darila, saj vseskozi dela same neumnosti in se zelo grdo obnaša. V Pravljični deželi najde Pravljično vilo in od nje želi, naj popravi vse pravljice tega sveta. Tinko želi, da v njih napiše, da darila dobijo vsi, tako pridni kot poredni otroci, saj ni pošteno, da darila dobijo samo pridni. Pravljična vila mu razloži, kaj pomeni biti priden in da je darilo nagrada. A Tinko se ne premakne niti za milimeter.

Ponoči, ko Tinko trdno spi, se Pravljična vila pritihotapi v njegove sanje in mu prinese nenevadni zaklad, zaklad, ki ga pelje do darila.

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualni programi

Agencija prijatelji

salca

Oblikovanje in kreativa: Vesna Turk | Izdelava spletnih strani: Intinet | Copyright © Zavod Enostavno Prijatelji, 2013