Pustovanja po Sloveniji

Velika pojedina krofov in rajanje v pustnih maskah. Tudi naši pravljični junaki se vsako leto razveselijo pustnega časa, da bodo lahko skupaj z otroki rajali, se nepozabno zabavali in spremenili v nekaj, kar so si vedno želeli. Vabljeni, da se nam pridružite na pustnih zabavah, ki bodo potekale 10. in 13. februarja 2018 po vsej Sloveniji!

 

 

 

SOBOTA, 10. FEBRUAR 2018

 

 

PUSTOVANJE S PIKO NOGAVIČKO IN ŠKRATKOM

Pika in_škrat_110. FEBRUAR OB 10.00, DVORANA PLESNEGA KLUBA IDRIJA
(ZPM IDRIJA)

Navihana, norčava in zabavna Pika Nogavička bo skupaj z otroki pokukala v kovček, kjer se skrivajo zabavna presenečenja. Po opravljenih vragolijah, nas bo Pika povabila na najboljšo pustno zabavo, kjer se nam bo pridružil Škratek Beni, ki nikoli ne popeni. Skupaj bomo peli, se igrali smešne igrice in zganjali zabavne norčije.

 

 

 

 

 

 

MAČJA PUSTNA ZABAVA

muca maca_in_maček_muri10. FEBRUAR OB 10.00, SUPERMARKET TUŠ LJUBLJANA IN OB 16.00, PLANET TUŠ KRANJ

Muca Maca je zelo elegantna muca - gracioza med mucami. Ko se nekega dne vrne iz Pariza, da bi v svoji klobučarni pripravila mačjo pustno zabavo, jo v njej čaka neprijetno presenečenje. Klobučarna je zelo razmetana. Le kdo je to storil? Muca Maca s pomočjo otrok razreši uganko in pripravi vse za pustno rajanje, ki vključuje posebne mačje igre, plese in pesmice ter pustno modno revijo. 

 

 

 

 

 

 

PUSTOVANJE S PETROM PANOM IN ZVONČICO

peter pan_in_zvoncica10. FEBRUAR OB 10.00, PLANET TUŠ MARIBOR IN OB 16.00, PLANET TUŠ CELJE

Le kdo ne pozna dečka, ki nikoli noče odrasti, in njegovo nagajivo prijateljico? Tako je, to sta Peter Pan in Zvončica, ki nas bosta odpeljala v čudovito deželo Nije, kjer se skriva starodavni zaklad. Po opravljenih preizkušnjah se bomo odpravili na pustni ples s čarobnimi igrami, zabavnimi plesi in najdaljšim vlakom, ki bo prehitel tudi Kapitana Kljuko.

 

 

 

 

 

PUSTNA ZABAVA S PIKO NOGAVIČKO IN GUSARJEM VALOM

pika in_gusar_pust10. FEBRUAR OB 15.00, ŠPORTNI PARK VIR, VIR PRI DOMŽALAH

Pogumni gusarski kapitan Val se odloči, da bo poiskal starodavni gusarski zaklad, toda najti mora pogumne gusarske pomočnike in manjkajoči del zemljevida.. Ko že hoče oditi, mu pot prekriža zabavna in navihana Pika Nogavička. Pika in otroci prepričujo gusarja, da vzame na pot tudi njih. Po uspešno opravljenih nalogah, gusar Val povabi vse otroke in Piko na pustno zabavo z gusarskimi plesi in igrami ter iskanje zaklada.

 

 

 

 

 

NEDELJA, 11. FEBRUAR 2018

 

 

 

INDIJANSKA PUSTNA ZABAVA

pokahontas-in-sokol-211. FEBRUAR OB 15.00, TELOVADNICA OŠ DVOR PRI ŽUŽEMBERKU

Indijanska princesa otroke odpelje v skrivnostni svet Indijancev. Predstavi jim indijanske predmete in jim zaupa malo skrivnost ... Da se tod mimo potika pravi indijanski poglavar Črni Sokol. Otroci ga skušajo priklicati s posebnim indijanskim pozdravom. In neverjetno! Pravi indijanski program pride.

Sledi prava indijanska pustna zabava z bobni, plesom, lovljenjem bizona in s skrinjo vseh jezikov. Houk!

 

 

 

 

TOREK, 13. FEBRUAR 2018

 

 

ČAROVNIŠKA PUSTNA ZABAVA

carovniska zabava13. FEBRUAR OB 16.30, TELOVADNICA OŠ FRANA ERJAVCA, NOVA GORICA

Na starem gradu se nekaj premika, ropota in kadi. Pa saj to je prijazna čarovnica Uršula! Pridite in pomagajte čarovnici in njeni sestri Uli premagati hudobnega čarovnika Uršulina. S skupnimi močmi in ob pomoči pravih čarobnih besed nam bo gotovo uspelo uničiti njegove uroke.

Po kratki interaktivni animaciji in uspešno opravljenih nalogah, sledi prava pustna zabava s plesom, petjem, letenjem na metlah, s čarovnijami in vragolijami.

 

 

 

 

PUSTNA ZABAVA Z DVORNIM NORČKOM BENIJEM

norcek113. FEBRUAR OB 17.00, PLANET TUŠ KRANJ

Polne vreče smeha, zvrhan kup norčij, ščepec vragolij, za konec pa še majhni, veliki in velikanski milni mehurčki. Zabaval vas bo dvorni norček Beni, ki nikoli ne popeni. Za vas ima pripravljene norčije, vragolije, cirkuške preizkuse in zabavne čarovnije. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktualni programi

Agencija prijatelji

salca

Oblikovanje in kreativa: Vesna Turk | Izdelava spletnih strani: Intinet | Copyright © Zavod Enostavno Prijatelji, 2013